Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Útmutató a foglaláshoz

Az online megrendelés elküldése után, küldünk Önnek egy emailt, melyben összegezzük az Ön által befoglalt út paramétereit. Amennyiben bármi eltérést észlel az adatok pontosságában, kérjük, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot irodánk munkatársaival.

Foglalása megérkezése után, ellenőrizzük a szabad helyeket, árakat. Az ellenőrzés megtörténte után, visszaigazolást küldünk Önnek 1 munkanapon belül, mely tartalmazza az út pontos árát, időpontját, neveket, illetve minden fontos tudnivalót.

A visszaigazolás megérkezte után, Önnek be kell fizetni a szerződésben szereplő részvételi díj előlegét. Az előleg, az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. A visszaigazolásban pontosan megjelöljük a fizetési feltételeket, időpontokat, összegeket.

Befizetése történhet:

  • személyesen irodánkban
  • banki átutalással
  • közvetlen banki befizetéssel
A részvételi díj és adott touroperator aláírt Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban ÁSZF) megérkezését követően véglegesítjük foglalását. Amennyiben utazását előre nem látható okokból kénytelen lemondani, az aláírt ÁSZF szerint teheti meg. A hátralékának befizetési határidejéről külön tájékoztatást nem küldünk, amennyiben nem a megadott esedékességi időn belül történik, úgy fizetési felszólítást áll módunkban küldeni! 

Részvételi jegyet minden esetben irodánk küld az utasaink részére, melyre 3-4 nappal indulás előtt kerül sor és minden fontos információt tartalmaz (járat indulás, pontos cím, stb.)

Előfordulhat, hogy a visszaigazolás és az összeg befizetése között elfogynak a helyek, vagy más összeg szerepel a honlapon befoglalt út és a visszaigazoláson szereplő között, ebben az esetben mindig felvesszük utasainkkal a kapcsolatot!
még töltünk